Availability: In Stock

Parenting Journey Edisi Kedua

Penulis: Fhais Salim
SKU: P2-2023

Original price was: RM50.00.Current price is: RM35.00.

1061 Terjual!

Tajuk : Parenting Journey Edisi ke 2, 2024
ISBN : 978-967-2440-34-5
Penerbit : Bookue Resources
Penulis : Fhais Salim
Tahun Terbitan : 2024
Muka Surat : 340
Halaman : Bewarna
Paper : Anjala
Berat (kg) : 0.42
Dimensi (cm) : 21 x 3 x 15

Cepat! Promosi berakhir pada:
Hari
Jam
Min
Saat

Ada Stok

Penerangan

Sinopsis : Jika you nak restart, reset, start fresh semula your parenting journey saya syor dapatkan Buku Parenting Journey 2023 saya ni. Buku ni ada 256 muka surat dengan konten yang khusus untuk you lebih faham fitrah anak anak you. Journey setiap orang berbeza. Tak fair jika you gunapakai tips parenting yang tak sesuai dengan anak & tak sesuai dengan your journey. Setiap anak unik. Your journey also unik.

Ada orang keluar pagi kerja tak jumpa anak, balik malam pun tak jumpa anak sebab dah tidur.
Ada orang seminggu sekali baru jumpa anak, selalunya sebab pjj atau dah berpisah
Ada orang seorang diri handle anak 3 4 5 orang, penat bukan kaleng kaleng

Ada orang rezeki anak istimewa bukan sekadar penat tapi burnout setiap hari.Eh, journey ni macam macam. Berjuta journey. Journey you custom made just for you. Apa yang kita rasa hanya kita je rasa, apa yang kita experience hanya kita je tahu, apa yang kita pendam hanya kita je hadam. Seriously, nak cerita journey sendiri kat orang pun tak sure macam mana nak mula cerita.Journey bukan setakat level emosi, level fizikal semata tapi boleh impak pada jiwa juga. Tu yang kadang kadang boleh termenung sorang sorang, fikiran boleh melayang nun jauh ingat masa silam dan sebagainya.Setiap yang berlaku dalam journey you tak kira la teruk ke, baik ke, bahagia ke, murung ke, adil ke, tak adil ke, it custom made just for you.Dengan satu tujuan untuk membentuk you jadi ‘someone’ yang telah ditakdirkan untuk jadi hari ini. You deserve to be someone you are destined to be!

Maklumat tambahan

Berat 0.42 kg
Dimensi 15 × 3 × 21 sm

Reviews/Ulasan

Masih belum terdapat ulasan.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.